Asiakaspalvelu

Tilauksen käsittelyaika

Tilauksesi käsitellään 1-5 arkipäivässä.

Tilauksen toimitusaika

Lopullinen toimistusaika määräytyy sen mukaan minkä toimitustavan valitset. Useimmiten toimitusaika on 1-3pv siitä kun tilaus on käsitelty. Näet valittavissa olevat toimitustavat ja niiden toimitusajat kassa- sivulla.

Toimituskulut

Meillä ei lisätä tuotteisiin piilokuluja vaan toimituskulut maksetaan erikseen. Näin toimien kaikki asiakkaat ovat tasavertaisessa asemassa ja maksavat itse tuotteesta saman verran. Eli ostaessasi 3 tuotetta maksat tuotteista samanverran kuin että ostaisit niitä 10 kpl. Jos lisäisimme toimituskuluja tuotteen hintaan, voisi 10 kappaleen ostaja maksaa piilossa 3 kappaleen tuotteen ostajan postimaksuja.

Toimituskulut sisältävät pakkaus ja lähetyskulut. Toimituskulut näet kassa- sivulta.

55,50€????????????????????????????????????????????????????

Toimitustavat

Kaikki tilaukset lähetetään noutopistepakettina (DB Schenker) .

Maksutavat

Kaupassamme on käytössä checkout.

Palautukset DB Schenker

Lähetyksen voi palauttaa lähimpään DB Schenker-noutopisteeseen samalla lähetystunnuksella millä paketti on noudettu. Palauttamista nopeuttaa alkuperäisessä lähetyksessä ollut kollitarra.

Noutamattoman paketin palautus

Mikäli et nouda lähetystä 14 vuorokauden kuluessa paketin saapumisesta noutopisteeseen, lähetys palautuu takaisin meille.

Tietosuojaseloste

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.